Timişorenii sunt îmbiaţi cu saune cu bere, sare şi miere pentru a petrece Paştele în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcurile acvatice din ţara vecină continuă ofensiva de marketing printre români în speranţa că tot mai mulţi clienţi vor sosi din ţara noastră. Pe lângă preţurile promoţionale, spa-urile şi centrele de relaxare au apelat şi la inovaţii.

Românii care aleg să îşi petreacă scurtul concediu de Paşte în Ungaria au ocazia să se bucure de saune cu arome revigorante, bere, sare, miere şi gheaţă. În timp ce părinţii se vor relaxa în apa termală, managerii centrelor au angajat o serie de animatori care să se ocupe de copiii clienţilor.

„De Paşti familiile sunt aşteptate cu programe distractive diversificate. Pe copii îi aşteaptă vopsitul de ouă, desenul, îndoitul de baloane şi Bubu, mascota parcului nostru. Oaspeţii pot lua parte la programul de dans zumba din bazinul cu valuri, iar relaxarea va fi completată de sesiuni de saună răsfăţătoare şi, în acelaşi timp, extrem de sănătoase", spune Zsuzsanna Kovács, agent de marketing al unuia dintre centrele spa din Ungaria.

Pachetul de 3 nopţi de Paşti poate fi rezervat la preţuri începând cu 289 Euro/persoană în apartament şi include demipensiune, cina festivă şi utilizarea parcului acvatic. Pachetul de Rusalii se poate rezerva de la 239 Euro/persoană pentru 3 nopţi.

"Hotelul nostru este deschis de doi ani de zile, dar cred că anul acesta vom avea cei mai mulţi clienţi din România. Chiar dacă suntem la o distanţă ceva mai mare de graniţă, anul acesta avem reduceri mari pentru fidelizarea clientului. Evident, profitul contează, dar punem mai mare preţ pe servicii. Cel mai important este ca şi clienţii noştri să se devină fideli serviciilor noastre", a spus Kerekes Gabor, reprezentant al hotelului din staţiunea Cegled.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite