Timișoara va deveni capitala afacerilor îndrăznețe. Cele mai inovative proiecte vor prinde contur în 2012 la ”School for Startups”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timișoara va găzdui anul viitor unul dintre cele mai importante programe de instruire din Europa, în ceea ce privește creșterea afacerilor prin rețele sociale. Participanții vor avea șansa ca planurile lor de afaceri să fie puse în fața unor investitori din Marea Britanie și Europa, care vor veni special în România pentru a alege cele mai bune startup-uri în care să investească.

S-a dat startul înscrierilor la School for Startups România 2012. Începând cu anul 2012 programul se va extinde asupa întregii regiuni a Europei de Sud-Est, Timișoara devenind noua locație pentru desfășurarea cursurilor, alături de Cluj și București. Înscrierea în program până la sfârșitul lunii septembrie acordă posibilitatea achitării taxei de participare în rate și oportunitatea întâlnirii cu unii din cei mai importanți investitori din Marea Britanie la sfârșitul programului.

O despăgubire CEDO de 2,5 milioane de euro, folosită pentru construirea unui centru de afaceri

Celor 10.000 de startup-uri din Marea Britanie, participante la School for Startups UK, li s-au alăturat anul acesta prima serie de 170 de cursanți ai S4S România, pregătiți de Doug Richard și Marius Ghenea.

Expert în semnături şi acte false acuzat că şi-a falsificat declaraţia de avere: a uitat să treacă trei maşini

Alături de Doug Richard și Marius Ghenea, în 2012, alți experți precum Andrew Davis și Dan Sordegren vor veni în România pentru a învăța cursanții cum pot folosi on-line marketing-ul și Social Media pentru creșterea unei afaceri. Iar la sfârșitul programului participanții vor avea șansa ca planurile lor de afaceri să fie puse în fața unor investitori din Marea Britanie și Europa, care vor veni special în România pentru a alege cele mai bune startup-uri în care să investească.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite