Timişoara, înverzită de către elevii de la liceul „Azur”, de Ziua Pământului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoara, capitala verde a Europei - cel puţin, aşa o văd elevii de gimnaziu din diferite licee, care promit o prezentare a unui proiect deosebit. Aceştia anunţă o expunere a celor mai originale idei, cu ocazia Zilelor Porţilor Deschise ale Colegiului Tehnic Azur din Timişoara. Iniţiativa se desfăşoară de Ziua Pământului.

Proiecte originale şi inovatoare, legate de ecologie şi energie regenerabilă, concursuri de aptitudini şi o serie de vizite în natură şi prin diferite laboratoare - este programul propus de către reprezentanţii Colegiului Tehnic Azur din Timişoara şi elevii de gimnaziu din mai multe şcoli timişorene.

Timişoara, înverzită

Tornade, energie solară şi alte fenomene ale naturii explicate cu veioze, foen şi PET-uri pline cu apă

Ziua porţilor deschise la Colegiului Tehnic Azur Timişoara va fi marcată prin vizitarea liceului, plantarea de arbuști şi flori în parcul liceului, dar şi efectuarea de măsurători ale parametrilor de aer, de emisii de gaze în zona Calea Martirilor. Cu ocazia Zilei Pământului, aceştia promit şi prezentarea proiectului „Capitala Verde a Europei, Timişoara - Mica Vienă", un proiect ecologic  naţional al  elevilor din şcoli cu clasele I-VIII.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite