Supărat pe autorităţi, a ameninţat că aruncă satul Bulgăruş în aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii l-au potolit pe timişean cu o amendă de 150 de lei
Poliţiştii l-au potolit pe timişean cu o amendă de 150 de lei

Un bărbat de 42 de ani satul Bulgăruş, comuna Lenauheim, supărat că problemele sale nu sunt băgate în seamă, a sunat la 112 şi a ameninţat că localitatea de baştină şi familia lui vor fi rase de pe faţa pământului. Omul părea hotărât, astfel că poliţiştii l-au vizitat şi l-au amenda.

"Teroristul" din satul Bulgăruş le-a mai povestit vecinilor că are de gând să îşi rezolve problemele, nu puţine la număr, cu forţa. De la glumă la realitate pasul nu a fost mic astfel că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, omul şi-a luat inima în dinţi şi a sunat la 112.

Întrebat cu ce poate fi ajutat, timişeanul le-a transmis operatoarelor că a montat nu una, ci mai multe bombe în satul natal. În cazul în care autorităţile nu se vor prezenta la domiciliul lui, "teroristul" a mai spus că va detona explozibilul, după care îşi va ucide familia. Pasul final al planului era să se sinucidă.

Poliţiştii şi pompierii l-au vizitat pe bărbat, însă nu au reuşit să îi rezolve problemele. În schimb, bărbatul a fost amendat cu suma de 150 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite