Stare de asediu la fostul combinat Solventul: reprezentanții executorului judecătoresc au fost scoși în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineață, "gorilele" societății constănțene Inter Industries au intrat prin forță în Solventul, scoțând în stradă reperezentanții firmei de sechestru.

Un nou episod în scandalul de la Solventul s-a desfășurat în această dimineață. Reprezentanții firmei constănțene Inter Industries, care dețin toate bunurile de pe platoul fostului combinat chimic, i-au lăsat în stradă pe cei de la Safrom, firma care trebuie să recupereze datorii de la proprietarii Solventului, Valkiria Invest.

Oamenii lui Laurențiu Niculescu, administratorul Inter Industries, au pătruns în incintă printr-o intrare secundară și i-au scos pe cei de la Safrom, punând "gorilele" să păzească poarta.

La fața locului au sosit două echipaje de poliție, care nu putut decât să constate din nou documentele arătate de constănțeni și să înceapă noi cercetări. De altfel, cei de la Inter Industries au făcut un obicei să se războiască cu lichidatorii de la Safrom, existând numeroase lupte între cele două părți: primii puși pe tăierea și vânzarea fierului vechi, iar ceilalți încerând să oprească orice activitate la Solventul, până la stingerea litigiilor aflate pe rol în instanțe.

Singurul care a avut acces în clădirea aministrativă a Solventului a fost Radu Enescu, directorul de la Vakliria Invest. “Cu cei de la Valkiria nu avem nimic. Ei pot intra. Dar nu și cei de la Safrom, care nu au niciun drept”, a spus Laurențiu Niculescu.

Vom reveni cu amânunte


EXCLUSIV Luptă ca în “vestul sălbatic” la Solventul: autoritățile sunt neputincioase în fața ilegalităților

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite