Şi norocul costă! Vezi cum s-au ales doi timişeni cu dosare penale, din cauza jocurilor de noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocurile de noroc par a fi o afacere profitabilă pentru mulţi patroni de magazine. După ce au făcut bani frumoşi din exploatarea jucătorilor, avizi de noroc, doi timişeni s-au ales cu dosare penale. Vezi cum!

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiş  au efectuat o acţiune pe linia verificării modului de respectare a legislaţiei din domeniul jocurilor de noroc, ocazie cu care au depistat pe raza localităţii Lenauheim, judeţul Timiş două societăţi comerciale care exploatau trei, respectiv doua aparate de joc tip fără a deţine licenţă de organizare şi autorizaţie de exploatare.

Puşti de 14 ani prins la volanul unui autoturism. Tatăl lui i-a dat voie să conducă maşina

 Poliţiştii le-au întocmit administratorilor societăţilor  A. N. Aurelian, de 35 de ani respectiv N. I. Sandu, de 44 de ani, câte un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a activităţilor din domeniul jocurilor de noroc.

Poliţia Română are o datorie de 500.000 de lei la Medicina Legală din Timişoara

Cele cinci aparate de joc au fost ridicate, iar cercetările vor continua în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite