„Șandramale” de milioane de euro pentru sindicat: „Până terminăm mai trebuie vreo două-trei milioane de euro”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicatul Independent al Învățământului Preuniversitar Timiș, Spiru Haret, a investit  câteva milioane de euro într-o stațiune turistică aflată în paragină. La ora actuală, baza nu este funcțională. 

Peste un million de euro pentru trei clădiri aflate în paragină la fostele Băi Lipova. Atât a plătit Sindicatul Spiru Haret, filiala Timiș pentru cumpărarea fostei baze turistice din județul Arad. Liderii celor 6.000 de membrii ai Sindicatului Spiru Haret au decis să cumpere baza de la o firmă care o avea în proprietate și să o reamenajeze pentru transformarea ei într-o bază destinată profesorilor din acest sindicat. Potrivit liderului de sindicat, Virgil Popescu, șandramalele întinse pe 17.000 de metri pătrați au costat 1,2 milioane de lei. „Încă vreun milion am investit până acum pentru reamenajarea părții de cantină și restaurant, iar cea mai mare parte a rămas nefinalizată. Până finalizăm probabil că mai trebuie vreo 2-3 milioane”, a spus Virgil Popescu. Potrivit acestuia, baza nu poate fi folosită nici măcar parțial, deși s-a investit un milion de euro, pentru că…nu este canalizare. 

Hotel la Valea Drăganului

Când vor fi terminate băile de la Lipova, locația va fi destinată exclusiv membrilor de sindicat. Până atunci, aceștia au posibilitatea să meargă în concediu la Valea Drăganului, în județul Cluj, unde sindicatul timișean deține un hotel de trei stele. „Investițiile sunt ceva făcut. Nu sunt mătrășiți banii cu pachețele și alte aiureli. Astea rămân pentru urmași”, a mai spus Popescu. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite