Samsari de mașini, arestați în România pentru că modificau kilometraje în Germania

0
Publicat:

Doi membri ai clanului Novacoviciu au fost arestați la Timișoara în baza unui mandat european de arestare emis pe numele lor de autoritățile germane. Maher și Samuel Novacoviciu sunt judecați în Germania pentru că vindeau mașini cu kilometrajele modificate.

Samsarii operau în Germania FOTO Arhivă
Samsarii operau în Germania FOTO Arhivă

Curtea de Apel Timișoara a dispus arestarea preventivă a doi români, Maher și Samuel Novacoviciu, pe numele cărora judecătorii germani au emis un mandat european de arestare. Maher și Samuel Novacoviciu sunt judecați în Germania pentru că au înșelat mai multe persoane vânzându-le mașini cu kilometrajul modificat.

„Admite sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara. Dispune executarea mandatului european de arestare emis de către autorităţile judiciare din Germania la data de 29.03.2022 de către Tribunalul Darmstadt”, se arată în sentințele pronunțate de Curtea de Apel Timișoara în cazul celor doi samsari de mașini.

Crima cu drujbă, pornită de la o nemulțumire legată de o mașină

O nemulțumire pornită de la o mașină a dus, în 2019, la o crimă care a șocat România. Criminalul, în vârstă de 32 de ani, cumpărase în urmă cu mai mult timp o maşină de la victimă. Nemulţumit de autoturism, cumpărătorul originar din Arad a cerut să-i fie returnaţi banii, lucru care nu s-ar fi întâmplat.

Pe acest fond, o maşină a victimei a şi fost distrusă la un moment dat. În dimineața zilei de 31 ianuarie 2019, după ce a consumat alcool, criminalul a mers la casa celui de la care a cumpărat maşina şi i-a tăiat uşa cu drujba. Ulterior, a fugărit victima pe care a decapitat-o cu drujba.

Alertaţi, vecinii au sunat la 112, iar în drum spre locul crimei, poliţiştii l-au văzut pe criminal, pe stradă, cu drujba în mână şi plin de sânge. În urma procesului, criminalul a fost condamnat la închisoare pe viață.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite