Salon de vinuri pentru cauze nobile la Timișoara. Banii strânși se duc la copiii cu dizabilități grave FOTO

0
Publicat:

Ediția specială Rovinhud Wine Show, care a avut loc sâmbătă, 12 noiembrie, și-a propus să pună în valoare soiurile românești și să susțină persoanele cu dizabilități, în cadrul unui salon cu degustare de vinuri.

Voluntarii festivalului Rovinhud FOTO Rovinhud
Voluntarii festivalului Rovinhud FOTO Rovinhud

În ultimii zece ani, Rovinhud a organizat o serie de evenimente de degustare de vin cu strângere de fonduri prin care și-a propus să promoveze vinurile de calitate și să sprijine diferite cazuri de copii cu dizabilități.  

A reușit în acești ani să ajute peste o sută de copii cu dizabilități și familiile lor, pentru a le susține costurile pentru terapiile de recuperare, pentru realizarea de operații sau servicii medicale urgente pe care nu le-ar fi putut acoperi altfel. 

Rovinhud Wine Show 2022 și-a propus să pună în valoare soiurile românești și abilitățile persoanelor cu dizabilități, în cadrul unui salon cu degustare de vinuri și a unor masterclassuri susținute de experți în domeniu. 

Masterclass la Rovinhud FOTO Rovinhud
Masterclass la Rovinhud FOTO Rovinhud

S-au strâns peste 42.500 lei (8.500 euro), pentru copiii cu dizabilități. 

Fondul de urgență creat anul acesta se va îndrepta tot către cazuri de copii cu dizabilități grave și urgente care vor avea nevoie de ajutor financiar, pentru a avea o viață mai bună”, au transmis organizatorii evenimentului. 

Organizat într-o ediție de o zi, evenimentul a fost de un real succes, sala expozițională fiind plină toată ziua, la fel și sala de masterclassuri, aducând împreună aproape 600 de participanți.  

Salon de vinuri cochet FOTO Rovinhud
Salon de vinuri cochet FOTO Rovinhud

Evenimentul a cuprins un salon de vinuri la care s-au prezentat spre degustare 100 de soiuri autohtone și câteva soiuri din Ungaria și Republica Moldova, patru masterclass-uri și o cină gourmet pregătită la patru mâini de talentații chefi Daniel Cheregi și Nicu Guștere. 

Rovinhud nu ar fi posibil fără sprijinul voluntarilor implicați, al cramelor prezente, al experților inimoși și mai ales a publicului fără de care munca noastră ar fi în zadar! Tuturor vă mulțumim, în numele copiilor cu dizabilități și a familiilor lor, care vor beneficia de sprijin pentru o viață mai bună”, au mai transmis organizatorii saolonului de vinuri Rovinhud. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite