Primul weekend al noului an este încărcat de petreceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile și barurile orașului de pe Bega „profită” de un sfârșit de săptămână care se anunță a fi ploios pentru a-i atrage la evenimente pe timișoreni. Vezi aici la ce concerte te poți duce și la ce petreceri poți participa alături de prieteni!

Astăzi, Bozon - chitară, Theotron - bass și Surgeon - baterie, adică Explorator Trio, susțin un concert cu muzică de bună calitate la Jazz Office, lângă tribunal. Evenimentul începe la ora 21.30. În Van Graph petrecăreții sunt invitați la o seară cu underground house, alături de Snaz (MEOW Events), de la ora 22.00.

În The Factory Pub este petrecere de vineri seara cu DJ Westman și MC Filip, în LifePub se cântă la karaoke alături de prieteni, iar la Porky's se face reducere de 10 la sută cu buletinul pentru purtătorii numelor Ioan sau Ioana. Surprize pentru cei care își sărbătoresc onomastica sunt și la Bugard's, unde se ține videoteca cu Flow.

Sâmbătă, muzica grea lovește în Atelier DIY, unde Chucknorris Roundhousekick vin cu „panc, metal, sladgi din nemtzia”. Pe scenă vor urca de asemenea Genocide God (deathcore) și Distinct Cult (thrash metal, Germania). În Cuib D'Arte se sărbătoresc cinci ani de Kojokstan Troopers, la Komodo este petrecere Techno Ion 2012, iar în Daos pune muzică Le Fonz la party-ul Lo-Fly cu numărul 10.

La Club Madness se petrece în același timp de Sfântul Ion și de Crăciunul Sârbesc, în timp ce pe barul din LifePub urcă animatoarele petrecerii Coyote Ugly. Nu în ultimul rând, la Setup are loc cea de-a patra ediție de NuStep cu drumandbass, dubstep și breakbeat alături de Reggie, Badea Funk, Zero și Diegys.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite