Percheziţii la un club şi un hotel din Lugoj, unde funcţiona o reţea de prostituţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurori ai DIICOT Timişoara şi poliţişti au făcut, în noaptea de marţi spre miercuri, percheziţii la un club de noapte din Lugoj aparţinând unei familii de romi cunoscute în oraş şi la un hotel, unde funcţiona o reţea de prostituţie, iar şapte persoane au fost duse la audieri.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT Timişoara şi poliţiştii de la Crima Organizată au făcut percheziţii, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un club de noapte aparţinând unei cunoscute familii de romi din municipiul Lugoj, clanul Bucătaru', dar şi la un hotel, fiind vizaţi doi fraţi şi sora lor, care ofereau clienţilor clubului partide de sex contra cost cu fete care lucrau în local, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Clienţii achitau suma de o sută de euro unuia dintre proprietari, apoi îşi alegeau o fată şi mergeau la hotel unde se consumau relaţiile sexuale, afirmă sursele citate. Conform aceloraşi surse, un ofiţer acoperit a mers în clubul de noapte, a plătit cei o sută de euro unuia dintre fraţii Bucătaru', iar în momentul când a ieşit cu fata din local au descins poliţiştii.

În timpul percheziţiilor, poliţiştii au găsit suma de 4.800 de euro, printre care şi suta de euro marcată oferită de poliţistul sub acoperire. Potrivit surselor citate, şapte persoane au fost duse la audieri la Poliţie, între care cei trei fraţi Bucătaru' şi un taximetrist din Lugoj care asigura servicii de transport pentru clienţi şi prostituate, dar şi alte persoane implicate în această afacere. Miercuri dimineaţa, poliţiştii şi procurorii DIICOT fac percheziţii şi la locuinţele suspecţilor, care vor fi cercetaţi pentru trafic de persoane.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite