Noapte agitată în Timiş: accidente, autoincendieri şi tentative de trecere frauduloasă a frontierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul Golf-ului s-a ales cu dosar penal
Şoferul Golf-ului s-a ales cu dosar penal

Oamenii legii nu au avut somn azi-noapte pentru că evenimentele s-au ţinut lanţ. Au avut intervenţii pompierii, echipajele de ambulanţă, poliţiştii de la rutieră, dar şi cei de la Frontieră.

Taximetru avariat de un şofer grăbit
În graba de a lăsa un prieten la Camera de Gardă de la Spitalul Judeţean, şoferul unui VW Golf a intrat într-o intersecţie de pe bulevardul Liviu Rebreanu pe culoarea roşie a semaforului, după care s-a izbit de un taximetru. Trei persoane au ajuns la spital, circulaţia fiind îngreunată.

Motociclist lovit de o şoferiţă blondă
Un motociclist a ajuns în stare gravă, azi-noapte, la Spitalul Judeţean după ce a fost lovit într-o intersecţie de o şoferiţă. Accidentul a avut loc în sensul giratoriu din Complexul Studenţesc. Motocicleta a fost distrusă, iar proprietarul are mai multe fracturi. Cercetările continuă.

Incendiu violent la Sânandrei
O locuinţă s-a făcut scrum, azi-noapte, în comuna timişeană Sânandrei. Proprietarul imobilului a încercat să stârnească focul în sobă aruncând benzină peste flacări. Instantaneu, bărbatul a fost cuprins de flăcări şi ars pe 90 la sută din corp, iar casa a fost distrusă în totalitate.

Iranieni prinşi la frontieră
18 iranieni care vroiau să ajungă în Ungaria, iar mai apoi în vestul Europei, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră timişeni. Aceştia erau ascunşi într-un automarfar, şase dintre ei fiind minori. Ei au fost găsiţi în urma unui control de rutină. Iranienii s-au ales cu dosare penale.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite