Ne vizitează extratereştrii? Un bănăţean crede că a fotografiat un OZN acum doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiectul este vizibil în partea din stânga-sus a imaginii. FOTO: redesteptarea.ro
Obiectul este vizibil în partea din stânga-sus a imaginii. FOTO: redesteptarea.ro

Un lugojean care "răsfoia" arhiva personală de poze a descoperit un obiect ciudat în una dintre imagini, făcută pe malul Timişului, în 2011.

Octavian Oargă a făcut poza în timp ce prietenii săi făceau plajă şi în fotografie, deasupra personajelor, pe un cer albastru şi fără nori, se vede un obiect ciudat. "Fotografia am făcut-o pe data de 21 aprilie 2011, de ziua mea, lângă digul de la Pohalma. Mi-am invitat prietenii la un grătar pe malul Timişului şi ne-am făcut poze. Nu este nicio făcătură, iar obiectivul aparatului, unul nu foarte performant, un Olympus, nu are nicio zgârietură", a declarat lugojeanul pentru redesteptarea.ro.

Acesta a făcut zeci de poze în ziua respectivă, însă obiectul ciudat nu apare în nicio altă imagine. Ziariştii lugojeni au consultat şi un fotograf profesionist, Gabriel Tioc, acesta fiind de părere că imaginea nu este trucată. "Am studiat foarte atent poza şi este clar că nu este trucată. Este făcută la rezoluţie mică şi pixelii se îmbină, nu sunt puşi acolo. După părerea mea este ceva acolo pe cer. Dacă era vreun nailon sau orice altceva luat de vânt şi apărut în cadru nu ar fi plutit aşa drept", a spus fotograful pentru sursa citată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite