Lucrările la podurile Dragalina şi Eroilor avansează. Când estimează primarul că vor fi terminate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările de la podul Dragalina
Lucrările de la podul Dragalina

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat pe pagina sa de Facebook că lucrările la podurle Dragalina şi Eroilor avansează bine.

Lucrările la podurile Eroilor şi Dragalina, aflate în proces de extindere, trebuie terminate până în toamnă, a anunţat primarul Nicolae Robu. Edilul a declarat că în luna septembrie se doreşte ca lucrările să fie gata.

„În imagine, vedeţi podul Dragalina, cu extensia sa din aval -în fapt un nou pod- în mare măsură realizată la nivel de structură de rezistenţă. Reamintesc că nu mai puţin de 24 de piloni sunt realizaţi până la o adâncime de 17m -ei nu se mai văd acum-, câte 12 pentru fiecare din cele două noi poduri prin care se extinde podul vechi -unul în amonte, altul în aval-, câte 6 pentru fiecare picior de pod nou”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook.

„Sunt toate premizele ca la toamnă să fie finalizate”, a adăugat primarul.

Lucrările la podurile Dragalina şi Eroilor au o valoare totală de aproape 2,5 milioane de euro. Cele două poduri ar fi trebuit terminate până în luna februarie a acestui an, dar lucrările au fost sistate, fiind nevoie de o modificare a proiectului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite