Grav accident în Complexul Studenţesc: a spulberat o tânără pe zebră şi a aruncat-o la 20 de metri distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc sub ochii a zeci de studenţi din Timisoara, iar maşina vitezomanului s-a oprit la nouă metri distanţă de locul accidentului. Tânăra spulberată de maşina unui lugojean se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital. Cinci echipaje de poliţie au sosit la faţa locului, iar aproape 100 de tineri au asistat la cercetările poliţiştilor. Şoferul nu era băut, dar circula într-o zonă în care au loc des accid

Tânăra lovită are 19 ani şi este din judeţul Mehedinţi. În toiul nopţii, tânăra traversa într-un loc marcat corespunzător pentru pietoni. Era în compania unor prietene şi se grăbeau să ajungă la nişte amici. Din neant, pe şosea a apărut o maşină. Trei dintre fete au reuşit să se ferească, dar a patra a fost lovită în plin. Maşina s-a oprit la nouă metri distanţă de zebră, în timp ce fata a fost aruncată la 20 de metri distanţă.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA TERIBILUL ACCIDENT

În stare de şoc, plină de sânge, tânăra a fost preluată de o ambulanţă. În timp ce victimei i se acordau primele ajutoare, şoferul cu greu reuşea să le explice poliţiştilor ce s-a întâmplat, pentru că era mai preocupat să fugă de presă.


Foto: Şoferul vinovat de accident de ascunde de responsabilitate

image

Cum accidentul a avut loc într-o zonă circulată, a fost nevoie de cinci echipaje de poliţie pentru a bloca accesul autoturismelor pe Aleea F.C. Ripensia. Aproape 100 de studenţi s-au oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat, dar şi pentru a le reaminti poliţiştilor că în zona respectivă au loc numeroase accidente de circulaţie.



Foto: Prietenii fetei lovite au venit la locul accidentului

image

Oamenii legii au stabilit că şoferul nu era băut, dar cum victima a suferit răni grave, conducător auto se va alege cu dosar penal.

image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA TERIBILUL ACCIDENT

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite