FOTO Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Se schiază pe pârtiile de la Semenic, Văliug şi Gărâna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pârtia de la Gărâna FOTO Wolfsbergski/Facebook
Pârtia de la Gărâna FOTO Wolfsbergski/Facebook

Ninsorile din ultima vreme au redeschis pârtiile de schi din Munţii Semenicului. Iubitorii de schi se pot avânta pe pârtiile de la Semenic, Văliug şi Gărâna.

Dacă luna decembrie a fost tristă pentru administratorii pârtiilor din Munţii Semenicului, mijlocul lui ianuarie a venit cu mult aşteptatat zăpadă. Se schiază de voie pârtiile de la Semenic, pe pârtia de la Văliug, care are şi instalaţie de nocturnă, cât şi pe micuţa pârtie de la Gărâna –localitate mai cunoscută pentru Festival de Jazz care are loc în fiecare vară în Poiana Lupului.

Cei care ajung iarna la Gărâna pot schia pe cele trei pârtii existente. Este cea mai nouă pârtie de schi din zonă, care a fost inaugurată în 2013. 

Domeniul este împărţit în trei pârtii de dificultate medie: una de 500 de metri, alta de 600 de metri şi o pistă pentru snowboarderi de 650 de metri. 

Baza pârtiei se află în apropierea bisericii din Gărâna, nu departe de Poiana Lupului. Acolo a fost amenajată o cabană de unde se poate închiria echipamentul şi unde se poate bea vin fiert sau ceai fierbinte. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite