FOTO Spectacolul ecvestru de la Sânnicolaul Mare a început pe caniculă şi s-a încheiat pe furtună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 50 de cai şi 20 de sportivi s-au întrecut, la Sânnicolaul Mare, la cea de a treia ediţiei a Cupei Morisena. Competiţia ecvestră a adunat în localitatea de lângă graniţă călăreţi din Sibiu, Bucureşti, Cluj, Arad şi două cluburi din Ungaria.

Vezi galerie foto cu concursul hipic de la Sânnicolaul Mare

Timişul a fost reprezentat de echipele Romsilva, Victoria Sânandrei şi Morisena Sânnicolaul Mare. Dacă în prima zi, căldura mare şi-a pus amprenta pe sportivi, sâmbătă şi duminică, vremea a fost alături de cai. Chiar a plouat, concursul de obstacole a fost dus la bun sfârşit. „Este prima competiţie din acest an care se încheie fără probleme. Din cauza ploii am fost nevoiţi să reluăm competiţiile zilele următoare. Acum, chiar dacă a plouat am putut încheia concursul”, a declarat Ion Ungurean, preşedintele juriului.


image

Câştigătorul competiţiei a fost Andrei Socol, de la CS Morisena Sânnicolaul Mare, care a alergat pe doi cai, Nades şi Casmir. Pe locul secund a terminat Constantin Irimia, de la CS Ciorogârla, iar pe trei s-a clasar Nicolae Dascaliuc, de la Romsilva Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite