FOTO Panouri de avertizare la intrarea în Timişoara. Circulaţia este foarte grea pentru că oraşul „se modernizează în forţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Panourile de la intrarea în Timişoara atrag atenţia că în oraş se circulă greu
Panourile de la intrarea în Timişoara atrag atenţia că în oraş se circulă greu

Primăria Timişoara a montat la intrările în oraş panouri prin care primarul Nicolae Robu le atrage atenţia vizitatorilor că pe străzi se circulă foarte greu din cauza celor „peste 100 de şantiere” menite să „modernizeze oraşul în forţă”.

„Timişoara se modernizează în forţă! Peste 100 de şantiere sunt deschise în oraş! Ştim că circulaţia este foarte grea şi ne cerem scuze pentru asta. Contăm pe înţelegerea dumneavoastră şi vă mulţumim”, este mesajul semnat de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, profesor universitar, pe panourile de la intrările în oraş.

Primarul susţine că s-a ocupat personal de fiecare cuvânt care apare pe panou. „Avem peste 100 de şantiere în oraş şi evident că în aceste condiţii traficul este perturbat. Am considerat de cuviinţă să montăm aceste panouri pentru a atrage atenţia celor care vin în Timişoara şi totodată pentru a ne cere scuze”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Primarul considetă că apelul său este o chestiune de bun simţ. „Am ţinut să cer scuze tuturor celor cărora le producem neplăceri. Aduc garanţia că lucrările avansează şi Timişoara va arăta mult schimbată în bine”, a mai spus primarul Nicolae Robu. În momentul de faţă sunt montate două panouri de informare, urmând ca în perioada următoare să fie amplasate astfel de mesaje la fiecare intrare în oraş.

În momentul de faţă cele mai mari probleme în traficul din Timişoara le creează lucrările de la pasajul Michelangelo. Potrivit reprezentanţilor primăriei, în următoarele săptămâni, aici ar putea fi deschisă circulaţia pe axa Nord-Sud, urmând ca până la toamnă lucrarea să fie finalizată complet. Un alt şantier care le dă bătăi de cap şoferilor este pe strada Ştefan cel Mare. Atât la Michelangelo, cât şi la Ştefan cel Mare sunt lucrări cu bani europeni care nu mai puteau fi amânate. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite