EXCLUSIV Protecţia Consumatorului a găsit la supermarketul care vinde covrigi cu viermi şi covrigi cu mucegai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Printre covrigi se aflau şi viermi (sursa: Ştirile Pro TV)
Printre covrigi se aflau şi viermi (sursa: Ştirile Pro TV)

Surprizele neplăcute se ţin lanţ la supermarketul Penny din Timişoara. Cei de la Protecţia Consumatorului au fost în control şi au amendat drastic firma pentru alimente stricate.

După ce au fost sesizaţi că supermarketul Penny vindea covrigi cu viermi, cei de la Protecţia Consumatorului au plecat la control. Ajunşi la faţa locului, surprizele neplăcute s-au ţinut lanţ. Inspectorii au găsit un alt sortiment de covrigi care ascunde o surpriză neplăcută pentru clienţi. Chiar dacă covrigii mai aveau şi şase luni de zile până la data de expirare, ei erau mucegăiţi.

Un supermarket din Timişoara e acuzat că vinde covrigi cu viermi FOTO

Timişoara: Şoarece viu găsit într-o punga cu chifle sigilată

Printre covrigi se aflau şi viermi (sursa: Ştirile Pro TV)

În ciuda acestor deficiente, şi aceşti covrigi erau vânduţi la promoţie. "Supermarketul a fost amendat, nu se punea problema să scape doar cu un avertisment. Nu am mai găsit covrigi cu viermi, dar am verificat bonul clientului care a sesizat anomalia. Covrigii mucegăiţi au fost retraşi din comerţ", a spus Marinela Iliaş, directoarea Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Timiş.

Tot supermarketul Penny este cel care a avut de vânzare, la promoţie, şi covrigi cu viermi, produsul fiind valabil până în februarie 2012. CLICK AICI pentru detalii! Conducerea Penny Market a refuzat să comenteze pentru moment incidentul!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite