EXCLUSIV: Părinţii copilului ucis de indiferenţa din maternitatea groazei cer deshumarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţii Leahu încearcă să uite tragedia prin care au trecut
Soţii Leahu încearcă să uite tragedia prin care au trecut

Claudia şi Augustin Leahu încearcă să uite drama prin care au trecut din cauza medicilor de la maternitatea Bega şi să lupte pentru viitorul copiilor lor. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste încă de la început. Şi-au dorit foarte mult copii şi, după ce au încercat aproape şase ani să-şi împlinească visul, au apelat la o procedură costisitoare de inseminare artificială. Au aflat că vor avea nu unul, ci trei copii, iar bu

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Coşmarul soţilor Leahu a început în urmă cu doi ani, când unul dintre tripleţi le-a murit din cauza indiferenţei medicilor de la maternitatea Bega, e pe cale de a se sfârşi. Cei doi vor să mute trupul neînsufleţit al lui Darius, fiul mort în pântecele mamei, care se află acum în “cimitirul îngerilor nebotezaţi” din Calea Buziaşului, în locul de veci al familiei.


Timişoara: Ecografia tripleţilor familiei Leahu

Viitorul sunt copiii

Părinţii spun că vor încerca să uite necazurile prin care au trecut din cauza medicilor, doar că nu îi vor ierta niciodată pe cei care le-au provocat suferinţa. Copiii merg la recuperare la centrul Speranţa. „Atât pot să mai spun: îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să am copii şi că mai sunt în viaţă să-i văd crescând. Încerc să mă resemnez, dar probabil va mai trece ceva timp. Este prea devreme să le explic copiilor că au mai avut un frăţior cu care s-au jucat în pântece. Ei nu ştiu încă ce dureri provoacă moartea cuiva iubit”, a încheiat gâtuită de emoţie Claudia Leahu.

Citiţi duminică un articol cu detalii despre acest caz în

ziar rulat adevărul
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite