Elveţienii de la Artemis profită de noua legătura dintre DN69 şi Autostrada Vestului. Investiţie de 4 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artemis
Artemis

Elveţienii de la Artemis îşi extinde parcul industrial aflat la 7 km de Timişoara, pe drumul spre Arad. Noua hală de la Sânandrei va costa 4 milioane de euro.

Grupul elveţian Artemis construieşte a treia sa hală industrială în Sânandrei, care va avea aproxi­ma­tiv 6.500 de metri pă­traţi, cu funcţiuni de logis­tică, birouri şi o cantină care va fi operată de compania Pronat, care produce alimente şi cosme­tice bio şi care are o fabrică tot în par­cul din Sânandrei.  

„Inves­tiţia urmează strategia de dezvoltare a group ma­nage­mentului pentru Ro­mânia, în formarea unui cluster industrial şi atrage­rea diferitelor com­pa­nii in­ter­naţionale şi naţio­nale în parcurile industriale de­ţinute de Artemis, în zo­na de vest a ţării“, a declarat Adriana Cioca, adminis­tra­torul Artemis pentru România, citată de Ziarul Financiar. 

Investiţia se ridică la aproximativ 4 milioane de euro, iar lucrările trebuie să fie gata până în februarie 2022. 

Grupul Artemis Real Estate deţine în Elveţia mai mult de 1.500 apartamente şi investeşte în peste 150 de apartamente noi pe an. În România, Artemis deţine mai mult de 150 hectare de terenuri şi dezvoltă parcuri industriale pentru companii logistice şi de producţie. În plus, deţine în multe locaţii ale lumii terenuri şi clădiri pentru chirie sau vânzare, de exemplu Spania, Italia, St Petersburg, Marea Britanie sau SUA. 

Artemis Group Romania mai are parcuri industriale în zona Aeroportului Traian Vuia Timişoara, unul la Dudeştii Noi, unul la Giarmata şi două la Sânandrei, un loc strategic având în vedere că la aproximativ 300 de metri se află DN 69, care se va conecta cu Autostrada Vestului, lucrările urmând să fie demarate în scurt timp. 

Vă mai recomandăm:
 

Un descencent al familiei de Habsburg a deschis, lângă Timişoara, cel mai mare Parc Industrial din vestul României


Cea mai mare fabrică de biciclete din Europa de Est va fi inaugurată în acest an, la Timişoara. Investiţie de 30 de milioane de euro  FOTO

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite