Drumurile spre staţiunile de schi din Vestul ţării sunt curate. Vezi cum sunt cele din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumuri curate pentru iubitorii muntelui  FOTO: Arhivă
Drumuri curate pentru iubitorii muntelui FOTO: Arhivă

Timişorenii care se pregătesc deja de astăzi să plece în staţiunile din zona de Vest, precum şi peste hotare, în Austria, vor avea parte de vreme bună şi drumuri curate.

Drumul spre staţiunea Crivaia, de lângă lacul Văliug, este liber astăzi. Ninsorile au fost slabe până în acest moment, însă sistemul de deszăpezire din această zonă funcţioneză foarte bine, existând autobuze care fac zilnic naveta între staţiune şi Reşita. „De la Crivaia până la Văliug mai sunt 5 km, pe care circulaţia se desfăşoară fără probleme", ne-a declarat Daniel Vasilovici, de la Hotel Claris, din Văliug.

Cei care au fixat Muntele Semenic ca destinaţie pentru vacanţa de iarnă pot răsufla uşuraţi: deşi sâmbătă, datorită zăpezii, accesul în staţiune era limitat vehiculelor cu tracţiune integrală, astăzi se circulă în condiţii normale pentru perioada de iarnă. Totuşi, şoferii sunt sfătuiţi ca pe lângă cauciucurile de sezon să aibă montate şi lanţuri, pentru a nu întâmpina dificultăţi.

Timişorenii care optează pentru staţiunile din străinătate pentru ieşirea la schi au, de asemenea motive de bucurie. Drumul spre staţiunea austriacă Kaprun este în stare bună. Însă, pentru a urca pe munte, circulaţia se realizează cu cauciucuri de iarnă şi lanţuri, conform biroului de informaţii turistice Zell am See-Kaprun.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite