Distracţie pe toate gusturile la Timişoara: week-end cu Smiley, Alternosfera, teatru şi operetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă concerte, teatru sau petreceri, timişorenii pot vizita şi Salonul de carte "Bookfest", care a fost deschis joi şi ţine până sâmbătă, la Centrul de Afaceri de lângă Sala Olimpia.

Amatorii de cultură au de unde alege vineri seara, pentru că Opera din Timişoara programează, de la ora 19.00, reprezentaţia de balet-rock "Dancing Queen", pe muzica formaţiei Queen. De la ora 20.00, teatrul studenţesc Thespis reia „Scrisoarea de dragoste" a lui Fernando Arrabal, în studioul de teatru de la Casa de Cultură a Studenţilor. Tot vineri, de la ora 21.00, Porto Arte vă invită la un concert de jazz cu Ana Maria Galea, Daniel Csikos şi Pedro Negrescu, iar la restaurant Belvedere de la hotel Timişoara, amatorii de dans sunt invitaţi la "Friday Movie Night Dances", o serată de dans pe muzică de film. D ela ora 23.00, în clubul Le CInema, va concerta Smiley, iar Filarmonica vă invită la un concert vocal-simfonic sub bagheta dirijorului francez Misha Katz, de la ora 19.00. Muzică de bună calitate se va auzi şi în Setup, unde vor urca pe scenă moldovenii de la Alternosfera.

Sâmbătă, pasionaţii de jocuri de societate pot participa la Cupa de Rummy din Timişoara 2012, care are loc la Iulius Mall, de la ora 13.00. Pasionaţii de teatru au şi sâmbătă o opţiune, la Teatrul German, unde, de la ora 19.30, este pusă în scenă piesa "Sunetul muzicii". Clubul Daos ne invită la cea de-a 21-a ediţie a "Open Kitchen", eveniment muzical cu participare românească, italiană şi britanică, iar la Setup este seara muzicii electronice.

Duminică, Opera Română din Timişoara prezintă spectacolul de operetă "Ţara surâsului", de Franz Lehar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite