Decizia lui Jador, după ce Dominic Fritz i-a interzis să cânte la Filarmonica din Timişoara: „Voi susţine un concert gratis! Poate intra oricine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

După ce primarul Dominic Fritz i-a comunicat lui Jador că nu mai poate cânta la Filarmonică, cântăreţul a luat decizia de a susţine un concert cu intrare liberă, în Timişoara.

Manelistul a anunţat pe reţelele de socializare că va susţine un concert la Timişoara, în ciuda faptului că primarul oraşului, Dominic Fritz, a luat hotărârea de a-i interzice acestuia să cânte la Filarmonică. 

„Nu poate să vă oprească nimeni să iubiţi un om” 

Întâmplarea recentă l-a făcut pe Jador să reflecte mai bine asupra situaţiei. Astfel, manelistul a decis să organizeze un spectacol pentru cetăţenii Timişoarei, cu intrare liberă, pentru ca toată lumea să poată participa.

 „Vreau să le dau o veste foarte bună timişorenilor. Vreau să vă zic că eu voi susţine un concert gratis în Timişoara, poate intra oricine, intrarea este gratuită. Îmi doresc foarte mult să vă fac fericiţi pentru că am primit, nu ştiu, cred că milionul de mesaje, la modul cel mai serios, la mine pe Instagram. Şi aş vrea să susţin un concert pentru toţi oamenii din Timişoara ca să-i distrez că, până la urmă, nu poate să vă oprească nimeni să iubiţi un om, fie el neamţ, ţigan, român, ungur sau fie el manelist, cântăreţ de muzică clasică sau alte genuri muzicale.", le-a declarat Jador fanilor din mediul online. 

„Mă simt ofensat" 

Jador a spus că atitudinea lui Dominic Fritz l-a făcut să se simtă ofensat, mai ales că a fost înştiinţat pe ultima sută de metri că nu va mai cânta pe scena din Timişoara. 

Ba mai mult, cântăreţul a ţinut să puncteze că decizia luată de primarul Timişoarei a avut legătură cu etnia sa:  „Şi uite aşa o instituţie a statului a discriminat un cetăţean al României, care-şi plăteşte taxele. Şi cum să nu mă simt eu ofensat în urma a tot ceea ce se întâmplă, în urma presiunilor mediatice? Nu mai putem, că eşti ţigan, ne pare rău!", a mai spus Jador. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite