Cumplit accident rutier: doi tineri au murit și unul a fost rănit. Șoferul a supraviețuit

0
Publicat:

O tânără de 27 de ani și un tânăr de 28 de ani au murit, iar șoferul de 20 de ani a fost rănit în urma unui accident rutier produs sâmbătă după-amiază în Timiș.

Accidentul a avut loc între localitățile Sârbova și Bacova FOTO Info Traffic Timiș
Accidentul a avut loc între localitățile Sârbova și Bacova FOTO Info Traffic Timiș

Accidentul a avut loc duminică, 12 noiembrie 2023, între localitățile Sârbova și Bacova.

„Un tânăr în vârstă de 20 de ani, a condus un autoturism dinspre localitatea Sârbova înspre Bacova, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un arbore. În urma impactului au rezultat 2 decese, respectiv al unei tinere în vârstă de 27 de ani, a unui tânăr în vârstă de 28 de ani și rănirea șoferului în vârstă de 20 de ani”, a anunțat IPJ Timiș.

Victimele au rămas incarcerate, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerare.

„În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism în care se aflau 3 persoane. Două victime au rămas încarcerate. O victimă de sex masculin a fost extrasă și predată echipajului medical, în stop cardio respirator. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată. Cea de-a doua victimă de sex masculin a fost extrasă în stare conștientă și cooperantă. Aceasta a fost transportată la spital. Din nefericire, cea de-a treia victimă (sex feminin) a fost declarată decedată”, a transmis ISU Timiș.

Tot duminică după-amiază, un bărbat de 40 de ani a fost rănit în urma unui accident provocat de o șoferiță de 48 de ani, la marginea Timișoarei.

„O femeie în vârstă de 48 de ani, a condus un autoturism dinspre localitatea Giarmata Vii spre municipiul Timișoara pe Aleea Pădurea Verde, iar la un moment dat, în dreptul imobilului cu nr.2, ar fi pătruns pe sensul opus pe circulație intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani. În urma impactului, a rezultat o victimă, respectiv un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a trasnmis IPJ Timiș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite