Ce a păţit un hoţ care a fost prins după ce a furat borseta fiului unui poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catuse incatusat arestat FOTO Shutterstock

Un bărbat de 26 de ani, din Târgu Jiu, a fost arestat preventiv, pentru 24 de ore, după ce a furat, prin violenţă, borseta unui adolescent de 17 ani. Băiatul l-a sunat pe tatăl său, poliţist în cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Timişoara, care l-a prins imediat pe bărbat şi l-a predat colegilor săi.

„Aflat în timpul liber, un poliţist din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Timişoara, a imobilizat un bărbat de 26 de ani, care ii sustrăsese borseta fiului său de 17 ani.  În fapt, în data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 18:40, pe strada Nouă din Timişoara, un bărbat a deposedat prin violenţă un minor de 17 ani,de borseta pe care o avea asupra sa. Minorul a apelat la tatăl său care se afla în apropiere şi i-a indicat direcţia în care s-a îndreptat acesta”, transmite IPJ Timiş.

La scurt timp, pe strada Ion Neculce din Timişoara, poliţistul din cadrul BOS Timişoara a reuşit imobilizarea atacatorului şi l-a predat poliţiştilor timişoreni.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat de 26 de ani, din Târgu-Jiu”, mai transmite IPJ Timiş.

Bărbatul de 26 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunea de tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite