Caravana de carte Gaudeamus se mută din centrul oraşului la Iulius Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de carte Gaudeamus s-a desfăşurat până acum în centrul Timişoarei
Târgul de carte Gaudeamus s-a desfăşurat până acum în centrul Timişoarei

Pasionaţii de carte sunt invitaţi, timp de cinci zile, la Iulius Mall, la cea de-a IX-a ediţie a Târgului Gaudeamus. Evenimentul are loc în perioada 15 – 19 mai 2013, într-o nouă locaţie, în Curtea de Onoare a mallului din Timişoara

Edituri prestigioase, agenţii de difuzare de carte şi produse multimedia, instituţii culturale şi de învăţământ vor prezenta timişorenilor o variată ofertă editorială pentru toate vârstele şi gusturile.

Duminică, 19 mai 2013, de la ora 13.15, este programată festivitatea de decernare a premiilor ediţiei 2013 a Târgului Gaudeamus.

Printre distincţiile care se vor acorda se numără: Trofeele Gaudeamus (pentru editori), „Cea mai râvnită carte a Târgului”, Trofeele Presei, Premiul Educaţia şi Premiul Miss Lectura.

Cea de a IX-a ediţie a Târgului va constitui cadrul pentru reluarea câtorva dintre proiectele iniţiate şi derulate de Radio România, printre care se află campaniile: „Cărţile se întorc acasă” (constituirea, prin donaţii, a unui fond de carte pentru biblioteci din comunităţi subfinanţate) şi „Invitaţi de nota 10” - sâmbătă, 18 mai, la ora 15.00, publicul este aşteptat să îi cunoască pe elevii din Timiş şi din judeţele limitrofe premiaţi la olimpiadele internaţionale din diferite discipline.

Joi, 16 mai, de la ora 14.00, va avea loc faza locală a Concursului Naţional de Lectură „Mircea Nedelciu”, organizat de Radio Timişoara şi care se va desfăşura sub denumirea „Lectura ... la doi paşi”.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite