Avocatul vedetelor, în cel mai mare dosar de corupţie din Vest. Îl apără pe afaceristul care i-a cumpărat pe şefii Electrica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Superior al Magistraturii a încheiat o listă cu cele mai mari dosare de corupţie aflate pe rolul instanţelor. În Timişora a fost desemnat dosarul „Electrica Banat”. Cătălin Dancu, supranumit şi avocatul vedetelor, este angajat în cauză. 

I-a apărat pe Gigi Becali, pe Adrian Mutu, dar şi pe Pepe şi este o prezenţă obişnuită a studiourilor de televiziune din Bucureşti. Zilele acestea, Cătălin Dancu, supranumit şi avocatul vedetelor, şi-a făcut apariţia la arhiva Curţii de Apel Timişoara, unde s-a interesat de un document din dosarul „Electrica Banat”, unde îl reprezintă pe Vasile Croitoru, afaceristul care i-a mituit pe şefii de la Electrica, pentru a obţine mai multe contracte prin care a vândut chinezării cu etichetă Siemens. Cătălin Dancu a solicitat de la arhivă o copie după documentul cu motivele de apel ale procurorilor, dar arhivarii l-au trimis la procedură. „La Bucureşti e mult mai simplu, astfel de probleme se rezolvă imediat”, s-a revoltat Dancu. 

Procesul este luni

Inclus pe lista cu cele mai mari dosare de corupţie din ţară, dosarul Electrica Banat este în fază de apel, următorul termen din proces fiind programat luni. În primă instanţă judecătorii de la Tribunalul Timiş au emis sentinţa prin care şefii de la Electrica Banat au fost condamnaţi la ani grei de închisoare. Vezi aici ce pedepse a primit fiecare dintre inculpaţi!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite