ASU Poli este aproape de trasferul unui fost jucător la Anderlecht Bruxelles

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Stoica a jucat şase ani la Anderlecht
Alin Stoica a jucat şase ani la Anderlecht

Alin Stoica, care a evoluat şase ani la renumita echipă belgiană Anderlecht, se află în pregătiri la echipa de liga a V-a din Timişoara

Fostul internaţional, în vârstă de 33 de ani, ar putea să revină la Timişoara, după ce a mai jucat la Poli, în 2006, când antrenorul alb-violeţilor era Gheorghe Hagi. Alin Stoica a ratat un transfer la UTA, iar acum se pregăteşte cu echipa lui Paul Codrea, pe arena “Ştiinţa”. Alin Stoica are putea să semneze, săptămâna viitoare, un contract cu ASU Poli, valabil până la finalul sezonului.  


„L-a sunat pe Paul Codrea şi a spus că vrea să vină. Fireşte, Paul l-a întrebat de ce nu s-a dus la ACS Poli, iar el a spus că vrea să vină să joace pentru suporteri. E bine că sunt atrase astfel de nume la echipa noastră. E un câştig pentru echipă, dacă se va reuşi legitimarea lui. Le va ridica şi băieţilor moralul, cu toţii au auzit cu siguranţă de el. Alin Stoica ar fi o soluţie bună, având în vedere că la mijlocul terenului stăm puţin mai prost cu calitatea, mai ales după plecarea lui Roti şi după ce am ratat legitimările lui Ciobai şi Nincsovics în iarnă”, a spus directorul tehnic al alb-violeţilor, Antonio Foale.
 

Alin Stoica are 13 selecţii în naţionala României şi a mai evlouat de-a lungul carierei la echipe precum Anderlecht Bruxelles (1996-2002), Club Brugges (2002-2004), AC Siena, FC Naţional (2005), Poli Timişoara (2006), Gent (2006-2008), Mouscron (2008), FC Braşov (2009) şi Vojvodina Novi Sad (2009-2010), echipa din Serbia fiind ultima echipă la care a fost legitimat.

Supărat pe Iancu
 

Alin Stoica a mai fost la Timi;oara, în 2009, pentru un meci amical, pe vremea când juca la Vojvodina. Mijlocaşul şi-a adus aminte atunci de perioada petrecută la Poli, de unde a plecat însă pe uşa din dos.

„La Timişoara m-am simţit bine. Din punct de vedere al suporterilor şi al oraşului a fost bine. Am rămas cu un gust amar din partea unei persoane. Şi acela nu este Gică Hagi. Dar asta este deja amintire, nu are rost să mai discutăm despre ce a fost”, a declarat atunci Alin Stoica. 
 

Fotbalistul a făcut rimitere către patronul Marian Iancu, care a ordonat excluderea din lot al lui Stoica, pe motive de indisciplină. La vremea respectivă s-a zvonit că fostul jucător de la Anderlecht şi Bruges obişnuia să îşi petreacă des nopţile prin cluburi şi restaurante.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite