ANALIZĂ Ştrandurile din Timişoara pierd bani: orăşenii fug în Ungaria să facă baie zi şi noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au investit doar câteva mii de lei în reamenajări de rutină, proprietarii ştrandurilor din oraş se plâng că timişorenii fug în Ungaria. Din cauza caniculei, mulţi dintre patroni au ales să ţină bazele de agrement deschise şi noaptea. Oferta nu e tentantă, pentru că ungurii au câştigat încă o dată clienţi noi prin adoptarea ideii, dar la preţuri mai mici şi servicii mult mai calitative.

Moda băilor nocturne a fost lansată în mai toate parcurile de distracţie acvatice din ţara vecină în 2009 şi s-a bucurat de succes nu doar pe parcursul verii, asta petru că numeroase bazine sunt acoperite. În loc să îşi închidă uşile la ora 20:30, numeroase ştranduri ungureşti aleg să funcţioneze până la 1 noaptea sau chiar până la ivirea zorilor. Atmosfera de Ibiza şi muzica asigurată de dj profesionişti întregesc oferta tentantă.

Dacă la ştrandurile din Timişoara preţul biletul de intrare variază între 10 şi 15 lei, la unguri preţul ajunge la 1500 Ft, echivanetul a 22 RON, dar clienţii primesc şi un produs răcoritor din partea casei.

În plus, şi copiii au de câştigat. Numeroşi proprietari de ştranduri ungureşti au ales să mizeze mult pe buna dispoziţie a micuţilor. Pe lângă piscină pentru copii, patronii au creat camere de joacă, dar care seamnă mai degrabă cu hale adevărate pline de jocuri.

image

Spre exemplu, parcul de distracţii din Debrecen are o camera de joacă care se întinde pe două şi are nu mai puţin de 20 de elemente diferite de divertisment şi agrement. Iar dacă adulţii vor să îşi dedice întreg timpul spre propriul beneficiu, parcul acvatic asigură supravegherea odraslelor.

Un alt mare atuu al Ungariei faţă de Timişoara îl reprezintă circuitele integrate de turism. În momentul în care clienţii se plictisesc de apă, ei pot vizita celelalte obiective din oraşul respectiv. Tehnica folosită e una de cross-marketing.

CITEŞTE O ANALIZĂ DETALIATĂ ÎN ADEVĂRUL DE SEARĂ!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite