Afacerea Heaven: cel mai mare club de fiţe din Banat, construit fără autorizaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Timişoara şi patronul de la Heaven Studio sunt în plin conflict, cu mai multe procese pe rol. Unele dintre ele sunt pentru recuperarea unor sume de bani, pentru prelungirea contractului de închiriere, însă şi pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie.

După ce de-a lungul timpului Monica Columbeanu, Nicoleta Luciu, Gina Pistol sau alte vedete autohtone au încins atmosfera la clubul de fiţe Heaven, a venit rândul procurorilor să deschidă „balul“. Procurorii anticorupţie au declanşat o anchetă la vârf în Primăria Timişoara, după ce s-a descoperit că patronul de la Heaven, Dorin Epure, a închiriat o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi şi a plătit pentru o suprafaţă de aproape cinci ori mai mică. Primăria l-a dat deja în judecată pe chiriaş pentru recuperarea banilor.

Citeşte şi:

Primăria fierbe în afacerea de la Ştrandul Termal. Director acuzat de implicare

Procurorii DNA anchetează o afacere de la Heaven Studio, cel mai mare club de fiţe din Banat


Potrivit unor surse din primărie, Heaven stă pe un butoi cu pulbere după ce clubul a fost ridicat fără autorizaţie. Municipalitatea a emis în aprilie 2008 certificatul de urbanism prin care se arătau condiţiile în care se poate construi la Heaven. Autorizaţia de construcţie nu a mai fost însă emisă de Direcţia de Urbanism. Surse din Primăria Timişoara susţin că documentul nu a fost emis tocmai din cauza situaţiei neclare a terenului pe care l-a închiriat patronul clubului.

„Am copie după autorizaţie”


Patronul de la Heaven, Dorin Epure, susţine că primăria i-a dat toate acordurile, dar a refuzat să elibereze autorizaţia de construcţie. Epure susţine că are o copie a autorizaţiei pe care a primit-o chiar de la un angajat al primăriei.

„A fost redactată din decembrie 2008. Am plătit şi taxa de autorizare. Eu am început să construiesc după ce am primit acordul unic şi în 30 de zile trebuia să îmi dea autorizaţia, dar au refuzat. A fost rea intenţie”, a spus Epure, care se judecă acum cu primăria pentru autorizarea lucrărilor pe care le-a făcut. În momentul în care Epure a devenit chiriaş la Heaven, baza avea numai bazinul, popicăria şi platformele. „Din 24 de poziţii, 17 le-am construit eu”, a spus Epure.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite