Accident cumplit lângă Timișoara. Un tânăr care își plimba câinele a fost omorât de o mașină

0
Publicat:

Un tânăr de 32 de ani a murit într-un accident produs în condiții neclare luni 18 decembrie 2023, lângă Timișoara. Tânărul, care își plimba câinele, a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr de 27 de ani.

Accidentul a avut loc în localitatea Ghiroda FOTO Ghiroda merită mai mult/Facebook
Accidentul a avut loc în localitatea Ghiroda FOTO Ghiroda merită mai mult/Facebook

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc în localitatea Ghiroda. „La data de 17 decembrie 2023, un bărbat în vârstă de 27 de ani a condus un autoturism pe strada Bușteni din localitatea Ghiroda iar la un moment dat a surprins și accidentat, un bărbat în vârstă de 32 de ani care se deplasa pe partea carosabilă în calitate de pieton, plimbându-și câinele. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 32 de ani”, a transmis Poliția Timiș.

Potrivit IPJ Timiș, în accident a murit și câinele tânărului care a murit. Polițiștii au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Accidentul de la Ghiroda a stârnit furia localnicilor. „De doi ani solicităm un limitator de viteză pe strada Bușteni, povestea e deja veche. Am făcut mai multe cereri, am mers personal la primărie sa solicitam limitator, pauza, nimic. Să nu vorbim de lipsa trotuarelor și a iluminatului stradal pe unele porțiuni (porțiunea spre Ialomița), abia acum se pun becuri și acolo. Trebuie să moară cineva ca să se facă ceva în comuna asta?”, a comentat un membru al grupului de Facebook „Ghiroda merită mai mult”.

„Se circulă ca la raliu !Camere și amenzi, la sânge!”, a scris altcineva. „Sunt foarte mulți câinii lăsați pe străzi, trebuie ținuți în curți și eu am văzut pe strada Victoria cuma lovit un bishon, alta data eram în stație la fel era sa îl calce mașina pe un cățel tot de rasa ce mergea pe mijlocul șoselei”, a intervenit un alt membru al grupului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite