Viceprimarul Claudiu Maior, audiat la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Maior acuză arbitrii de corupție
Claudiu Maior acuză arbitrii de corupție

Viceprimarul Claudiu Maior a fost audiat astăzi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în cazul presupusei mitei dată de afaceristul mureşean Sorin Ţerbea fostului şef al arbitrilor, Vasile Avram.

Viceprimarul Claudiu Maior a fost chemat astăzi la DNA împreună  Didi, fotbalistul echipei mureşene FCM. Cei doi au dat declaraţii cu privire la implicarea lor în dosarul cu privire la presupusa mită dată de afaceristul mureşean Sorin Ţerbea, fostului şef al arbitrilor, Vasile Avram.

"Justiţia să îşi facă datoria. Dacă aveţi întrebări, mergeţi la domnii procurori", a spus Maior la ieşirea de la audieri, citat de gsp.ro

Primarul Dorin Florea se bucură că subalternul său a fost chemat la audieri. "Dacă a fost chemat, s-a dus. Te duci, dai explicaţii şi vii la treabă, că avem mult de lucru. Nu are de ce să afecteze acest lucru Primăria Târgu-Mureş. Dacă vrem ca statul să funcţioneze şi România să meargă, trebuie să respecţi legile ţării. Foarte bine că l-a chemat pentru a risipi orice fel de suspiciune asupra echipei sau asupra activităţii noatre", a spus primarul Dorin Florea.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite