Un notar și-a înjunghiat fosta iubită, apoi a plimbat-o zeci de kilometri cu mașina, încercând s-o ucidă. Cum s-a încheiat totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un notar din județul Mureș a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. Victima acestuia este fosta iubită pe care a înjunghiat-o cu cuțitul și apoi a plimbat-o mai multe ore cu mașina.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile FOTO Facebook/ Claudiu Liviu Miclăuș
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile FOTO Facebook/ Claudiu Liviu Miclăuș

Femeia are 38 de ani și este internată la ATI cu răni grave. Cazul a avut loc în urmă cu o săptămână, dar nu a fost făcut public la momentul respectiv. Claudiu Liviu Miclăuș (41 de ani) a vrut să-și omoare fosta iubită, din motive de gelozie.

Bărbatul ar fi avut timp de aproape doi ani o relație cu victima, din Blaj, județul Alba. Imediat după ce s-au revăzut în orașul unde locuiește femeia, cei doi s-au urcat în mașină, unde după câțiva kilometri bărbatul și-ar fi atacat fosta iubită cu cuțitul.

Procurorii descriu atacul ca fiind extrem de dur - înjunghiată în repetate rânduri în zona abdominală, lovituri aplicate cu intenția clară de a-i curma viața. Victima a fost rănită și la nivelul mâinilor, cel mai probabil în încercarea disperată de a-și salva viața.

Un echipaj de Poliție, salvarea femeii

Suspectul ar fi mers în mașină cu victima zeci de kilometri, până în județul Mureș, până a fost oprit de un echipaj de poliție, la un control de rutină. Polițiștii au observat mașina parcată neregulamentar și au mers să discute cu șoferul.

Atunci au descoperit victima, au chemat salvarea, iar bărbatul a fost reținut. Notarul ar fi vrut să arunce trupul femeii în râul Mureș, dar nu a reușit să-și ducă la final planul diabolic.

Femeia lucrează ca șef de departament într-un supermarket din Blaj.  Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Mureș au declarat că femeia a fost internată cu multiple plăgi înjunghiate abdominale, în gambă și la mâna stângă. Starea de sănătate a victimei a evoluat pozitiv, aceasta fiind, în prezent, stabilă hemodinamic.

Notarul Claudiu Liviu Miclăuș a fost arestat preventiv, la Curtea de Apel Târgu Mureș, în 10 decembrie 2023. Bărbatul a cerut să fie cercetat în arest la domiciliu și a formulat contestație la Înalta Curte de Casație și Justiție. Notarul activează în Târnăveni, tatăl acestuia fiind cetășean de onoare al orașului Iernut.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite