Târgu-Mureş:Weekend bogat în teatru pentru mureşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premieră la Studio
Premieră la Studio

Mureşenii vor avea destule variante pentru petrecerea acestui sfârşit de săptămână. Teatrul Naţional, Studio şi 74 vor concura pentru cele mai tari piese în acest weekend.

Astăzi
Teatru de Noapte pentru mureşeni


Teatrul Naţional a pregătit în această seară o surpriză pentru amatorii spectacolelor Trupei Liviu Rebreanu. Astfel, cu începere de la ora 21.00, în Sala Mică vor şi puse în scenă piesele „Simply Marilyn” şi „Valsul Hazardului”.


Duminică
“Cui i-e frică de Virginia Woolf?”


Mureşenii sunt aşteptaţi duminică la Teatrul Naţional de la ora 11.00 la “Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee (actele I şi II), spectacol pus în scenă de studenţi de la actorie, din Bucureşti. Un bilet costă 8 lei.

Duminică
Premieră la Teatrul Studio


Romanul „Piaţeta”, de Carlo Goldoni, va fi pentru prima oară pus în scenă la Târgu-Mureş de studenţii Universităţii de Artă Teatrală la Teatrul Studio. În regia lui Mona Chirilă, spectacolul va putea fi urmărit de la ora 19.00.

Duminică
Spectacolul „Eden” la T74


Duminică seară, cu începere de la ora 19.00, iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la spectacolului „Eden”, de Eugene O’Brien, la Teatru 74. Din distribuţie fac parte actorii mureşeni Serenela Mureşan şi Nicu Mihoc. Un bilet costă 15 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite