Târgu-Mureş: Victorie pentru călăreţii Clubului „Scorillo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călăreţii Clubului Sportiv „Scorillo” şi-au prezentat astăzi rezultatele obţinute la concursul desfăşurat în urmă cu câteva zile la Nagykanizsa în Ungaria.

Echipa României a participat cu patru cai şi şapte călăreţi,  iar sportivii Silviu Iclănzan a obţinut locul IV pe calul Rustic de Sântana şi juniorul Bogdan Milaşcon locul V cu iapa Lady Kera.

La concursul cotat cu două stele, desfăşurat în aceaşi localitate, călăreţul Viorel Bubău a obţinut locul VII pe calul Carnaval II. "Am luat startul la un concurs de două stele pe calcul Carnaval II. Acest cal e un urmaş demn al calului Carnaval, care a câştigat numeroase concursuri. La Jocurile Olimpice din 2012, echipa României va fi reprezentată de calul Carnaval II, Arcitic, Lady Kera şi Rustic de Sântana. România are echipă completă la toate probele de călărie, chiar dacă nu este finanţată de stat. Doar deplasarea la Nagykanizsa a costat 5.300 de euro, iar pentru participarea la Mondiale am avea nevoie de 60.000 de euro", a spus Viorel Bubău, preşedintele Clubului de echitaţie "Scorillo".

Echipa României va participa peste două săptămâni la o nouă competiţie în Belarus.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite