Târgu-Mureş: Captură de 11.000 de dolari falşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

11.000 de dolari falşi a câte 100 de dolari, aceasta era suma care urma să ajungă pe piaţă, dacă poliţia nu intervenea la timp.

Trei cetăţeni au fost prinşi în flagrant ieri de către poliţişti în Timişoara, în timp ce încercau să vândă bancnote contrafăcute. Tranzacţia urma să se realizeze în parcarea unui complex comercial din municipiul Timişoara, între doi vânzători şi un intermediar.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, prima bancnotă falsă a apărut în judeţul Mureş în luna decembrie a anului trecut, pentru ca mai apoi, în perioada 28-29 mai, să fie înregistrate noi plasări.

„Flagrantul a fost organizat de către politişti ai I.P.J. Mureş, ofiţeri din cadrul B.C.C.O. Tg.Mureş şi B.C.C.O. Timiş cu sprijinul operativ al D.G.I.P.I. şi S.R.I. Cei trei au fost surprinşi în timp ce încercau să vândă 104 bancnote contrafăcute din cupiura de 100 dolari. În urma efectuării percheziţiei corporale, asupra acestora au fost găsite alte şase bancnote. Faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii, urmând a fi prezentaţi Instanţei de Judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de monedă contrafăcută”, a declarat Livia Popa, purtător de cuvânt a IPJ Mureş.

Poliţiştii continuă acum cercetările  pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite