Proaspăt absolvent de la Petru Maior înecat în turbina din Aleea Carpați

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul s-a înecat în canalul de la turbină, situat în Aleea Carpați
Tânărul s-a înecat în canalul de la turbină, situat în Aleea Carpați

Un tânăr mureșean s-a înecat în turbina din cartierul Aleea Carpați în noaptea în care petrecea absolvirea cursurilor universității Petru Maior.

După ce a consumat băuturi alcoolice la petrecerea de încheiere a cursurilor facultății, un tânăr în vârstă de 23 de ani s-a aventurat în zona turbinei din cartierul Aleea Carpați și a alunecat în apă. Doi colegi au încercat să-l salveze, dar eforturile lor au fost zadarnice. Pompierii au ajuns rapid la fața locului și au reușit să-i salveze pe colegii băiatului, însă acesta din urmă a fost scos din apă când era prea târziu.

Detaşamentul de pompieri Târgu-Mureş a fost solicitat pentru salvarea a trei persoane căzute în turbină. Garda de intervenţie s-a deplasat la locul solicitării cu o autospecială de intervenţie, o ambulanţă SMURD şi o barcă pneumatică. Militarii au reuşit să scoată două victime, bărbaţi în vârstă de 23 şi 25 de ani, în viaţă. Din păcate o a treia persoană, bărbat în vârstă de 23 de ani, cu toate eforturile depuse de echipajul SMURD, nu a mai putut fi salvat. Intervenţia pentru scoaterea victimelor din apă a durat 10 minute”, se arată într-un comunicat emis de ISU Horea.

Medicii deplasați de urgență la fața locului au încercat să-l resusciteze pe tânărul absolvent de la Petru Maior timp de 30 de minute, dar acesta nu a mai putut fi salvat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite