Primul meci, primul eşec! Meciul FCM-ului cu Dinamo, decis de un autogol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM-ul a pierdut meciul disputat contra lui Dinamo cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 12 de Ghionea în proprie poartă, acesta încercând să respingă un şut trimis de Marius Niculae. Meciul s-a disputat la Ploieşti, pe stadionul Astra, Dinamo având propriul teren suspendat.

După meci, Sabău s-a declarat mulţumit de prestaţia propriei echipe. "Cu o echipă atât de omogenă cum e Dinamo am reuşit să avem destul de multe ocazii. Dacă eram mai atenţi, cred că le-ar fi fost greu să ne bată. Dacă aveam mai mult curaj, alta era situaţia. Am avut şase jucători noi şi asta s-a văzut. Fiecare încearca să joace pentru el, nu arătăm a echipă. Nu pot să fac o analiză după primul joc să spun că Dinamo se va lupta la titlu. Ea face parte din grupul echipelor care an de an îşi propun câştigarea campionatului. Obiectivul nostru este să ne clasăm în primele zece şi cred că e unul realizabil", a declarat antrenorul mureşenilor.

La meci au asistat aproximativ o sută de fani ai FCM-ului. Următorul meci al  mureşenilor se anunţă a fi tot unul de foc. Echipa oranj-albastră va juca sâmbăta viitoare de la 18.30 contra celor de la CFR Cluj, pe stadionul Transil.


Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite