Poziţia conducerii FCM în scandalul "mită în fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCM a prezentat poziţia clubului în cazul scandalului "mită în fotbal", în care omul de afaceri mureşean Sorin Ţerbea şi Vasile Avram, şeful suspendat al CCA au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.


Într-un comunicat dat publicităţii astăzi, Tatar Bela, preşedinte al Consiliul de Administraţie al clubului sportiv Fotbal Club Municipal Târgu-Mureş îşi exprimă "îngrijorarea faţă de campania agresivă de denigrare a clubului".

"Referitor la meciul de fotbal F.C.M. Tîrgu-Mureş – Universitatea Cluj din 21 mai 2011 - din cadrul etapei a 34-a a Ligii I de fotbal, unde supervizor al partidei a fost domnul Avram Vasile şi brigada de arbitri a avut următoarea componenţă Andrei Chivulete (central) - Ioan Onicaş, Dorin Mudura (asistenţi) - Florin Ghimbăşan (rezervă) menţionăm că partida a fost disputată pe teren propriu şi a fost pierdută cu scorul de 0-2, iar în minutul 52, jucătorul Bruno Fernandes a fost eliminat de arbitrul Andrei Chivulete pentru un fault asupra lui Machado din poziţie de ultim apărător. După toate acestea, dacă cineva crede că acesta a fost un tratament care a favorizat FCM Tîrgu-Mureş se înşală",
se arată în comunicat.

Tatar Bela mai precizează că Sorin Ţerbea nu are nici o calitate oficială în cadrul clubului Fotbal Club Municipal Târgu-Mureş, respectiv – nu a fost şi nu este nici acţionar, nici membru al consiliului de administraţie şi nici reprezentant oficial.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite