Petreceri pentru doamne şi domnişoare cu ocazia zilei de 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De 8 Martie, doamnele şi domnişoarele sunt răsfăţate cu petreceri de tot felul (foto:www.alchemyclub.ie)
De 8 Martie, doamnele şi domnişoarele sunt răsfăţate cu petreceri de tot felul (foto:www.alchemyclub.ie)

Ziua Femeii este cinstită cum se cuvine la Târgu-Mureş. Dacă ziua, doamnele şi domnişoarele primesc cadouri care mai de care, seara este timpul distracţiei, astfel că în majoritatea cluburilor din oraş sunt organizate petreceri tematice, cu multe surprize pentru sărbătoritele de 8 Martie.

Mircea Baniciu le va cânta femeilor despre dragoste şi viaţă, pur şi simplu, în localul Zone X, din cartierul Tudor Vladimirescu, începând cu ora 20.00. Locurile sunt limitate, iar biletele de intrarea costă 30 de lei. Pentru a vă asigura că prindeţi un loc sau pentru a rezerva o masă, organizatorii pun la dispoziţia celor interesaţi numărul de telefon 0753 028.826.

La Hipnotik, seara de 8 Martie va fi încheiată cu o petrecere pe măsura iubirii pentru femeile din vieţile noastre. În clubul din centrul oraşului va fi organizată Ladies Night, o petrecere dedicată reprezentantelor sexului frumos şi, pentru că fiecare femeie care va călca pragul Hipnotik-ului trebuie să se simta ca o adevarată regină, toate doamnele şi domnişoarele vor fi aşteptate cu un pahar de şampanie din partea casei şi vor beneficia de o reducere de 20% la nota de plată pe toata durata petrecerii! Evident, femeile vor primi şi shot-uri gratis, toată noaptea. Atmosfera va fi întreţinută de Dj Nikkotin şi Alex Mish, iar pentru rezervări, administratorii localului pun la dispoziţia celor interesaţi numărul de telefon 0756-414.874

Sighişorenii vor petrece alături de doamne şi domnişoare la Aristocrat society Club, unde va avea loc Ladies Retro Fever, începând cu ora 22.00, o petrecere tematică specială, ce le va încânta pe toate fetele din oraş. Organizatorii le-au pregătit reprezentantelor sexului frumos cocktailuri şi shoturi din partea casei, pe tot parcursul nopţii. Muzica anilor 80-90, dar şi mai recentă, va asigura buna dispoziţie în clubul Aristocratic, petrecerea din această seară dând startul unui weekend care se anunţă a fi de pomină.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite