Mai multe animale la Grădina Zoologică din Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antilope aduse la Grădina Zoologica Târgu-Mureş FOTO: gopixpic.com
Antilope aduse la Grădina Zoologica Târgu-Mureş FOTO: gopixpic.com

50 de animale şi păsări au sosit în această săptămână la Grădina Zoologică din Târgu-Mureş. Donaţia vine din partea Asociaţiei Grădinilor Zoologice din Olanda. Este vorba despre antilope, rozătoare, lebede şi gâşte sălbatice

Conducerea Grădinii Zoologice din Târgu Mureş a anunţat că în această săptămână a primit o donaţie generoasă din partea Asociaţiei Grădinilor Zoologice din Olanda, constând în 50 de animale şi păsări.

Directorul Grădinii Zoologice, Horaţiu Gorea, a declarat că prin intermediul Asociaţiei Grădinilor Zoologice din Olanda au sosit la Târgu Mureş 9 antilope ibex, 4 antilope oryx din Africa, o familie de rozătoare, o lebădă albă şi mai multe gâşte sălbatice.

Animalele deja pot fi vizitate, sunt afară, oryx-urile sunt în adăposturile construite pentru girafe, când o să ne permită vremea, le vom lăsa afară. Celelalte animale şi păsări sunt în adăposturi, dar se pot vizita”, a explicat directorul grădinii.

Directorul a mai adăugat că în 2015 se aşteaptă ca numărul animalelor de la Grădina Zoologică Târgu Mureş să mai crească, în funcţie şi de colaborările ulterioare cu alte grădini zoologice.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite