GALERIE FOTO H&M şi-a inaugurat, în sfârşit, magazinul din Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii s-au înghesuit să-şi cumpere haine din noul magazin inaugurat astăzi
Mureşenii s-au înghesuit să-şi cumpere haine din noul magazin inaugurat astăzi

Retailerul suedez şi-a inaugurat astăzi magazinul de îmbrăcăminte din Promenada Mal, iar cu această ocazie, sute de mureşeni de toate vârstele s-au înghesuit să-şi achiziţioneze produse cu sigla H&M sau Divided.

Primii 50 de clienţi ai magazinului au beneficiat de vouchere în valoare de 50 de lei, iar mureşenii care au cumpărat produse în valoare de minim 150 de lei au primit şi ei un voucher în valoare de 50 de lei.

Retailerul H&M continuă extinderea în România prin deschiderea magazinului din Târgu-Mureş, acesta fiind cel de-al optsprezecelea din ţară. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 1600 de metri pătraţi, urmând să fie organizat pe trei secţiuni: haine pentru copii, femei şi bărbaţi.



Retailerul suedez a finalizat deja angajările pentru noul magazin de la Promenada, însă mureşenii interesaţi să facă parte din echipa de 25 de angajaţi de la H&M pot trimite CV-uri, urmând ca în eventualitatea în care unul din locurile ocupate va fi eliberat, să participe la un concurs de angajare.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite