Foto Copil de patru ani, salvat de polițiști din mâinile tatălui. Bărbatul amenința că-l omoară

0
Publicat:

Caz șocant într-o comună din județul Mureș. Un bărbat de 31 de ani din Band a amenințat-o pe partenera de viață că îl va ucide pe fiul lor de doar patru ani dacă nu se împacă cu el. Incidentul s-a petrecut în cursul după-amiezii de duminică, 8 septembrie.

Din fericire, băiețelul de patru ani este teafăr. Foto Poliția Română
Din fericire, băiețelul de patru ani este teafăr. Foto Poliția Română

„La data de 8 septembrie 2024, în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că fostul său partener, în vârstă de 31 de ani, din Band, a amenințat-o că îi va ucide fiul minor, în vârstă de 4 ani, pe care îl au împreună, după care va comite suicid, în cazul în care aceasta nu va accepta să reia relația cu el. 

Având în vedere gravitatea situației, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a fost constituită, de îndată, o echipă operativă complexă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Band, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator, care s-au deplasat de urgență la locul unde se aflau bărbatul și copilul, respectiv într-o pădure din zona localității Band, județul Mureș”, a transmis IPJ Mureș. 

Negociator în cazul minorului de 4 ani din Mures
Negociator în cazul minorului de 4 ani care a fost salvat de polițisti. Foto Poliția Română

Oamenii legii au reușit să-l convingă pe individ să renunțe la planurile sale și să-i dea drumul copilului. Apoi, a fost audiat și urmează să fie dus la Clinica de Psihiatrie.

Din fericire, băiatul este teafăr.

„În urma discuțiilor purtate de către negociator cu bărbatul în cauză, acesta a fost convins să renunțe la intențiile sale și să elibereze minorul.  

Ulterior, cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru audieri, urmând a fi transportat la Clinica de Psihiatrie. 

Precizăm că băiețelul se afla teafăr și nevătămat, fără urme vizibile de violență. 

În cauză, a fost emis ordin de protecție provizoriu, fiind totodată deschis dosar penal de amenințare, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și luării măsurilor care se impun”, se mai arată în comunicatul de presă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite