Constantin Dorin Filip a fost îngropat astăzi la Târnăveni,  cu onoruri militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maistrul militar Constantin Dorin Filip a fost înmormântat cu onoruri militare FOTO: Adevărul
Maistrul militar Constantin Dorin Filip a fost înmormântat cu onoruri militare FOTO: Adevărul

Maistrul militar Constantin Dorin Filip a fost condus pe ultimul drum de cei apropiaţi, de rude, colegi şi prieteni. Sute de persoane au ţinut sa fie prezente la înmomântarea care a avut loc la cimitirul Parohiei din Târnăveni, oraşul în care tânărul a venit pe lume acum 30 de ani.

   Maistrul militar a îmbrăţişat cariera  militară pasionat fiind de armată, la fel ca şi fratele său. Anul viitor urma să se căsătorească, dar din păcate destinul său s-a încheiat aici. Vineri, tânărul a străbătut pentru ultima oară cerul oraşului în care a venit pe lume, iar la 20 de km elicopterul în care se afla împreună cu alţi nouă colegi a luat foc şi s-a prăbuşit. ”Am participat la slujba de înmormântare, am adus condoleanţe familiei îndoliate şi am depus o coroană de flori. Este o pierdere mare pentru familie, dar şi pentru Armata Română. Suntem alături de familie”, a declarat prefectul judeţului Mureş, Liviu Vasile Oprea. La înmormântare au participat autorităţile judeţene, printre care şi preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre.
   Primarul oraşului Târnăveni va propune consilierilor în şedinţa de joi, acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al oraşului, post-mortem.  

citeşte şi;

Dorin Fodor, unul dintre militarii decedaţi în accidentul aviatic de la Sibiu, a fost condus pe ultimul drum de mitropolitul Andrei Andreicuţ
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite