City’us termină sezonul regulat de futsal cu maxim de puncte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
City us este cea mai bună echipă de futsal din românia
City us este cea mai bună echipă de futsal din românia

Campioana României la futsal, City’us Târgu-Mureş, a încheiat sezonul regulat cu 20 de victorii din tot atâtea partide disputate. În ultima etapă, târgumureşenii au învins cu scorul de 9 la 5 pe ACS Odorheiu Secuiesc.

Golurile celor de la City’us au fost înscrise de: Mimi Stoica (1, 26), Cristi Matei (2), Gherman (3, 5, 23), Oltean (9, 34) şi Lupu (25). Începutul jocului a consemnat cinci goluri în nouă minute, toate în poarta celor de la Odorhei. Echipa mureşeană a redus presiunea şi a permis oaspeţilor să se apropie pe tabelă. La pauză, diferenţa dintre cele două echipe era de două lungimi, 5-3. Harghitenii se apropie la un singur gol, în minutul 22, dar urmează o nouă perioadă de dominare a campionilor, concretizată prin marcarea a trei goluri, scorul devenind 8-4. Finalul jocului a mai adus 2 goluri, câte unul de fiecare parte, rezultatul final fiind de 9-5.

City’us a început jocul cu: Moldovan – Cristi Matei, Lupu, Gherman, Mimi Stoica. Au mai jucat Iancu, Covaci, Oltean, Daniel, Mircea, Togan, Kusmodi. Antrenorul Kacso Endre nu a putut conta pe Klein, Ignat, Csoma Alpar şi Muntean, toţi fiind accidentaţi.

Cu această victorie, City’us termină prima parte a competiţiei cu 60 de puncte, având un golaveraj de 174 de goluri marcate şi doar 64 încasate.


În primul tur al play-off-ului, campionii vor întâlni ocupanta locului opt al clasamentului sezonului regulat. Înaintea disputării ultimelor jocuri ale etapei, acest loc este ocupat de Clujana Cluj-Napoca, la egalitate cu CSMS Iaşi. Indiferent de numele adversarului, prima partidă se va disputa vineri, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş. Echipa care va câştiga două jocuri din cele trei programate se va califica în turul următor.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite