Anton Heleşteanu a părăsit corabia FCM. Vezi cine e noul director!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anton Heleşteanu nu mai ocupă funcţia de director general în cadrul clubului FCM Târgu-Mureş. Conducerea clubului a luat act de demisia domnului Anton Heleşteanu şi a acceptat această decizie.

În perioada următoare, atribuţiile acestei funcţii au fost preluate de  Alexandru Andrasi, şeful Centrului de Copii şi Juniori al clubului mureşean.

La începutul acestui an, fostul arbitru a fost adus la echipă în special datorită cunoştinţelor pe care acesta le avea în lumea fotbalului. Totuşi, acestea nu au fost suficiente, iar FCM-ul a retrogradat în liga secundă, avându-l pe bancă pe Neluţu Sabău. Fostul arbitru a fost numit în funcţia de director general al clubului mureşean în locul lui Aurelian Băbuţan, care a plecat, atunci, la FC Braşov. Heleşteanu a fost esxclus din arbitraj în urmă cu aproape şase ani, din cauza unui scandal de corupţie.

Despărţirea dintre conducerea clubului FCM şi fostul arbitru a fost făcută pe cale amiabilă, conducerea clubului transmiţându-i mulţumiri lui Anton Heleşteanu pentru activitatea desfăşurată în cadrul clubului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite