Ajutor pentru vreme rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut peste 1000 de persoane au beneficiat de ajutor pentru îmcălzire FOTO: arhivă
Anul trecut peste 1000 de persoane au beneficiat de ajutor pentru îmcălzire FOTO: arhivă

Luni, 13 octombrie, târgumureşenii pot depune cererile pentru ajutorul de  încălzire la Primăria Târgu-Mureş. Cei care au venituri mai mici de 615 lei net pe membru de familie, pot beneficia de ajutor de la stat, pentru un singur sistem de încălzire, fie lemne, gaz sau electricitate.

     Pentru a primi ajutorul, cei care au nevoie, trebuie să se prezinte cu o declaraţie pe propria răspundere privind venitul familiei şi o cerere pentru acordarea suvbenţiei. În venitul lunar se iau în considerare toate sursele, inclusiv cele care provin din drepturi de asigurări sociale de stat, asigurări de şomaj, obligaţii legale de întreţinere, indemnizaţii, alocaţii şi ajutoare cu caracter permanent. Excepţie face ajutorul social prevăzut de Legea nr. 416/2001, bursele de studiu şi bursele sociale, precum şi a sprijinului financiar ce se acordă elevilor în cadrul Programului Naţional de Protecţie Socială "Bani de liceu".

   Nu vor primi ajutoare pentru încălzire persoanele care au depozite bancare cu valoare mai mare de 3000 de lei sau  proprietăţi, imobile, terenuri sau maşini.
   Formularele de cerere şi declaraţia pe propria răspundere se ridică şi se depun apoi completate la biroul din Piaţa Trandafirilor nr.42 . Termenul limita este 31 octombrie, iar funcţionarii pot fi găsiţi acolo de luni până vineri, între orele 8:00-15:00.

citeşte şi:

Primăria Sectorului 1: Începe depunerea cererilor pentru acordarea ajutorului la încălzire

Familiile cu venituri reduse din municipiul Bacău vor beneficia şi în această iarnă de subvenţii pentru căldură






 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite