A provocat un accident rutier și a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii reghineni au reţinut în cursul zilei de ieri un bărbat în vârstă de 37 ani, faţă de care s-a început urmărirea penală pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Duminică seară, în jurul orelor 20.40, pe strada Iernuţeni, la intersecţia cu sens giratoriu a străzilor Iernuţeni, Rîului şi Pomilor, din municipiul Reghin,  un bărbat necunoscut -la acea vreme- aflat la volanul unui autoturism, pe fondul circulaţiei pe contrasens, s-a tamponat cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 46 ani, din Reghin.
 
În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism şi care rula regulamentar, alături de un pasager din acelaşi autoturism, au fost răniţi uşor.


Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a părăsit locul accidentului fără încuviinţare, fiind identificat câteva ore mai târziu de către poliţişti şi reţinut pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei în cursul zilei de azi, cu propunere de arestare preventivă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite