Vilă construită pe conducta de aducţiune cu apă care alimentează municipiul Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tantareni

Lucrătorii Companiei de Apă Oltenia care au intervenit să remedieze o avarie majoră apărută la conducta de aducţiune cu apă care alimentează municipiului Craiova şi mai multe localităţi din judeţele Gorj şi Dolj au constatat că o vilă a fost construită chiar pe conductă.

Sub holul casei se află conducta care alimentează cu apă mai multe localităţi. Pentru remedierea avariei a fost nevoie ca o parte din holul vilei cu două etaje să fie demolat. Avaria a fost remediată sâmbătă dimineaţa. 

   

„Avaria majoră de pe conducta de aducţiune a apei potabile Isvarna - Craiova a fost remediată în mai puţin de 24 de ore

Angajaţii Companiei de Apă Oltenia au reuşit, după eforturi susţinute, să remedieze, în mai puţin de 24 de ore, avaria majoră apărută sâmbătă, 11.09.2021, la conducta de aducţiune a apei potabile Isvarna – Craiova, pe raza comunei Ţânţăreni, judeţul Gorj.

tantareni

S-a lucrat în condiţii grele, din cauza locuinţei ridicată fără autorizaţie de construire deasupra conductei, fiind nevoie ca toate săpăturile şi reparaţiile să fie făcute manual.

În această dimineaţă, în jurul orei 6.00, s-a repus în funcţiune aducţiunea de apă potabilă Isvarna – Craiova, apa fiind acum furnizată la parametri normali“, au transmis reprezentanţii Companiei de Apă Oltenia.

tantareni
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite